Het verhaal over ons!

Van opname tot productie
op verschillende formaten: 4K, HD en zelfs op SD.

Sinds 2003 bestaat DLB Productions en is langzaam maar zeker mee gegroeid met de nieuwe technologieën, van tape based camera's naar solid state memory toestellen. Van Standaard Definitie in 4/3 naar 4K 16/9 breedbeeld Ultra Hoge Definitie. We streven dan ook naar wat men in het mooi engels noemt "total customer satisfaction" met iedere keer opnieuw verfrissende ideeën.

Onze diensten

Bij ons kan je terecht voor vele aspecten van een productie, zolang het maar iets met audio-visueel te maken heeft kunnen we daar een gepast antwoord op bieden. Of het nu gaat van Tapes omzetten naar een digitaal formaat of een product presentatiefilmpje produceren is ons antwoord: YES WE CAN! Vraag hier een vrijblijvende offerte voor.

Opnames
Video opnames

Dit is en blijft onze hoofdbezigheid, opnames op locatie, in de lucht of op het water! Voor privébedrijven of nieuwsdienst, alles is mogelijk.

Opnames
Audio opnames

Video producties zonder geluid, haast onvoorstelbaar, daarom hebben wij alles in huis om de nodige audio bij het beeld te voorzien, van voice over tot muziek en achtergrondgeluiden. Voor onze stemmen gebruiken we twee vaste mensen die zowel nederlands als engels voor hun rekening nemen.

Opnames
Luchtbeelden

Afhankelijk van de noden van het project kunnen we opteren voor luchtbeelden te maken door middel van Drones of vanuit een helicopter (afhankelijk van het budget). Videobeelden en of foto's alles is mogelijk.

Transcoderen
Analoog naar Digitaal

Je hebt nog tapes liggen die je heel dierbaar zijn ? Geen probleem we zetten ze voor u om naar een digitaal bestand of op DVD. Check met ons of we jou tapes kunnen lezen en vraag hiervoor een offerte aan.

Opnames
Fotografie in stijl

Op onze fotograaf kan je vertrouwen of het nu gaat over buitenopnames of eventfoto's deze zijn altijd van hoogstaande kwaliteit met een oog voor detail.

Ontwerpen
Website & Huisstijl design

We bedenken in samenspraak met de klant hoe een website er uit moet zien, ook hier zijn de mogelijkheden legio. Op vraag van de klant ontwerpen en ontwikkelen we ook een complete huisstijl gaande van logo, adreskaartjes, briefhoofd en factuur layout. Vraag hier meer uitleg rond.

Prijs kwaliteit
garantie voor uw video productie

DLB Productions staat in voor een absolute prijs kwaliteits garantie, wat betekent dat wij zeer flexibel zijn. Bij ons is de klant nog steeds belangrijk en kijken we er op toe dat de wensen van de klant ook vervuld worden.

Enkele voorbeelden

Wat we doen:

Al wat betrekking heeft tot audio-visuele media kan je bij ons voor terecht. Van bedrijfsfilms tot commercials en van product filmpjes tot instructie video's. Uw bedrijfsevent in beeld brengen maar ook jullie huwelijk filmen.

Het omzetten van oude tapes naar een digitaal formaat of op dvd zetten, maar ook je eigen dvd's dupliceren voor een speciale gelegenheid. Uiteraard kunnen wij dit ook op de nieuwe manier (usb stick duplicatie) vraag hiervoor een op maat gemaakte offerte.

Een one stop shop video productie bedrijf

We verzorgen al de elementen voor een perfecte productie
scenario's, copywriters, scripts, acteurs, voice overs,
muziek en geanimeerde graphics.